Noktalama Projesi

BUİKAD’ın üniversite öğrencisi genç kızlarımızın emin adımlarla iş hayatına hazırlanmasını sağlamak amacıyla başlattığı Noktalama Projesiyle, Koçluk eğitimleri almış gönüllü BUİKAD üyeleri, Bursa üniversitelerinin 3. veya 4. sınıfında okuyan kız öğrencilerine koçluk yapmaktadır.

Bu proje ile kız öğrencilerin ilgi alanlarını doğru tespit etmeleri, kendilerini geliştirmeleri gereken alanları belirleyerek hazırlık yapma fırsatı yakalamaları ve henüz mezun olmadan iş hayatını yakından tanımaları sağlanmaktadır.

Koçluk görüşmelerinin yanı sıra öğrencilerin kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacı ile, CV hazırlama, mülakat teknikleri, sunum becerileri, iletişim becerileri, topluluk önünde konuşma, beden dili, yaratıcı düşünme ve paramı yönetebiliyorum eğitimleri de verilmektedir. Ayrıca kız öğrencilerin İngilizcelerini geliştirmeye yönelik workshoplar da yapılmaktadır.

15 yılda 534 kız öğrenci koçluk ve eğitim faaliyetlerinden yararlanmıştır. Projenin iş yaşamına katkısı, öğrencilerin iş yaşamına katılımları takip edilerek izlenmektedir. Bugüne kadar projeye katılan öğrencilerin; %7’si Kamu Sektöründe, %71’i Özel Sektörde, %3’ü kendi firmasında girişimci olarak çalışıyorken; %6’sı halen lisans veya lisansüstü eğitimine devam etmektedir. %13’ü ise henüz çalışmamaktadır. Devam eden proje ile bu sayı her yıl artarak devam etmektedir.

Noktalama Projesi BUİKAD’ın kuruluş yılı olan 2007’den bu yana her yıl Kasım ayında duyurularına ve gönüllü koç eğitimlerine başlayarak, Mayıs ayında sertifika töreni ve kapanış paneli ile tamamlanmaktadır.

2024  Noktalama Projesi Öğrenci Başvuru Formu İçin Tıklayınız
*Başvurular 11.12.2023 tarihine kadar açıktır.

Sign In

Sign Up

Seo Blog Anabolik Enjeksiyon Steroid